Duinkerkelaan 89 / W001
8660 De Panne

Immo Pinson gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 30 recensies
beoordeel ons op
Thomas R.
Thomas R.
Top makelaar. Correct, gemotiveerd en recht voor de raap!
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw eerlijke review en uw vertrouwen. Elke dag gaan we door het vuur voor onze klanten.
Marylene C.
Marylene C.
Merci Katrien et Anthony pour votre efficacité, votre transparence, votre sincérité et pour toute la disponibilité dont vous faites preuve. Nous avons bénéficié d'un accompagnement 5* du début à la fin et même après 🙂. Nous recommandons vivement l'agence Immo Pinson ! Marylène et Laurent
Reactie van de eigenaar: Nous vous remercions pour votre commentaire positif. C'est un honneur de vous avoir comme client.
Eddy D.
Eddy D.
T K
T K
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw goede score !
Karine C.
Karine C.
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw goede score !
Freddy C.
Freddy C.
Supper alles in orde
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw positieve review.
delphine
delphine
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw goede score !
Machteld De R.
Machteld De R.
Zeer correcte mensen! Heel aangenaam en betrouwbaar om mee samen te werken. Steeds vriendelijk! Een echte aanrader. 👍
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor deze mooie woorden en het vertrouwen ! Het is heel aangenaam om met u te kunnen samenwerken.
Jeaninne S.
Jeaninne S.
Heel goed ontvangen geweest.
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw positieve review. We waarderen het aangenaam contact met u.
Karlien B.
Karlien B.
Immo Pinson heeft ons buitengewoon goed geholpen in een zeer moeilijk dossier. Rustig, met kennis van zaken, en tot in de puntjes voorbereid. Een aanrader en iedereens vertrouwen waard!
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor deze mooie woorden! We zijn blij dat we jullie hebben kunnen helpen in de realisatie van het dossier.
Kristel B.
Kristel B.
Professioneel, zeer vlotte communicatie, heel vriendelijke omgang, optimale service! Wij zijn uiterst tevreden!
Pancho L.
Pancho L.
Très bon contact avec une grande confiance dès le départ ! Je recommande car l'honnêteté n'a pas de prix.
Reactie van de eigenaar: Merci beaucoup de votre avis positif et la confiance que vous avez témoignée.
Jan M.
Jan M.
steeds van hun woord, professioneel en fantastisch behulpzaam ook voor alles wat betreft de na-verkoop (renovatie, verhuis, ...)
Reactie van de eigenaar: Dankuwel voor uw positieve woorden. Het was fijn met u te mogen samenwerken. Steeds hartelijk welkom!
Brigitte V.
Brigitte V.
Anthony en Katrien.Zeker aan te raden. Heel klantvriendelijk en alles correct afgehandeld van A tot Z.Nogmaals bedankt
Inge S.
Inge S.
Ann Van G.
Ann Van G.
Anthony & Katrien zijn nauw betrokken bij de verkoop van hun panden. Op de eerste plaats staat de klant en zijn of haar verhaal. Daarnaast beschikken zij over een zeer uitgebreid dossier en zetten ze al hun kennis en ervaring in voor een vlotte verkoop van je vastgoed. Goe bezig!
Reactie van de eigenaar: Dankjewel voor je mooie review !
Lamrini M
Lamrini M
Très bien et professionnel.
Reactie van de eigenaar: Merci beaucoup pour votre confiance !
Ann De S.
Ann De S.
Bedankt Anthony en Katrien voor de geweldige service bij onze aankoop. Wij willen jullie aanbevelen bij alle toekomstige kandidaat kopers. Geen enkele vraag is jullie teveel. Jullie staan altijd klaar en begeleiden de koper op en top!Familie Coppens-De Schepper
Reactie van de eigenaar: Hartelijk dank voor de leuke review. Je mag ons inderdaad steeds aanbevelen bij je kring. En jullie zijn ook steeds welkom op kantoor.
andy neyt (.
andy neyt (.
Anthony en Katrien zijn correct en doen al het mogelijke voor hun klanten.Ook in moeilijke situaties zijn ze er steeds en zoeken achter een sluitende oplossing!Eerlijkheid, correctheid en luisteren naar de klant zijn hun handelsmerk.Ik kan U immo Pinson heel sterk aanbevelen als U gedreven specialisten wenst die U bijstaan in verkoop of aankoop van uw woning.Anthony en Katrien gaan voor kwaliteit van hun dienst, niet voor snelle verkoop. Als U met hen praat zal U dit ook onmiddellijk merken.Je koopt bij hen geen kat in een zak en zijn jouw vertrouwen waard!!
Reactie van de eigenaar: Beste AndyHet was fijn te mogen samenwerken met jou. Bedankt voor het vertrouwen!
hugo D.
hugo D.
Zeer goede serviceEerlijk en vriendelijk
Reactie van de eigenaar: Dankjewel voor de positieve review en de toffe samenwerking.
Chris D.
Chris D.
Mooi interieur
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de positieve review. Het is fijn zaken met u doen. Ik waardeer ten zeerste uw openheid en eerlijkheid.
Gert D.
Gert D.
Reactie van de eigenaar: Dankuwel !
Andy N.
Andy N.
Laura
Laura
Isabel Van O.
Isabel Van O.
Immo Pinson is betrouwbaar en klantvriendelijk. Ze luisteren naar wat prioritair is voor de klant bij aanschaf van een woning en geven dan ook hun vakkundig advies.Uiterst tevreden.Hartelijk dank!
Reactie van de eigenaar: Beste Isabel. Hartelijk dank voor je positieve woorden! Het was fijn een oplossing voor jou te mogen vinden. Veel succes verder.
Jan D.
Jan D.
Anthony en Katrien hebben een uitmuntende vakkennis. Daarboven zijn ze zeer klantvriendelijk en altijd bereid raad te geven en hulp te bieden.
Reactie van de eigenaar: Beste Jan,Het was fijn dat we u en uw echtgenote hebben mogen helpen. We wensen jullie verder veel succes en jullie zijn altijd hartelijk welkom op ons kantoor.
John D.
John D.
Als vochtexpert ken ik immo Pinson al lang. Zeker als er degelijk en correct advies moet verkregen worden in verkoop of aankoop werk ik zeer graag met hen samen. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand, dat maakt niet uit.Ze weten perfect waarmee ze bezig zijn en kennen dan ook alle valkuilen op de markt.Bij sommige immo kantoren is verkoop prioritair, wat soms zeer nadelig en duur kan zijn op alle andere vlakken.Bij immo Pinson is er veel ervaring en kennis en dat ondervind je meteen.Ze nemen de tijd om te luisteren en dat is belangrijk om met een gerust hart op zoek te gaan naar uw droomwoning of uw huidige woning of pand tegen de beste voorwaarden snel en effectief te kunnen verkopen.
Reactie van de eigenaar: Beste John,Bedankt voor je positieve feedback. We maken er een erezaak van om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Steeds van harte welkom op ons kantoor voor een babbel en een kopje koffie.
Noel L.
Noel L.
Reactie van de eigenaar: Beste Noel, Bedankt voor uw interesse in ons kantoor. Waarmee kunnen wij u verder helpen? Ons e-mail adres is: info@immopinson.beMet vriendelijke groeten, Anthony Pinson
Peter H.
Peter H.
JOHANNA M.
JOHANNA M.
Cela fait une semaine qu'on est sans chauffage, on telephone tout les jours a l'agence et on ne voit toujours rien venir, donc pour nous agence pas efficace.....
js_loader

Immo Pinson

Over ons

Bij Immo Pinson staan passie voor vastgoed en persoonlijke betrokkenheid centraal. We zijn reeds actief in vastgoed sinds 1967, en sinds onze oprichting in 2011 hebben we ons onderscheiden door een diepgaand begrip van de lokale vastgoedmarkt en een toegewijde benadering van elke klant.

Van de eerste afspraak tot aan de afhandeling van uw vastgoeddossier, onze professionals staan klaar om u te begeleiden met expertise, integriteit en een klantgerichte service. Met Immo Pinson kiest u voor een betrouwbare partner die zich inzet voor uw succes in vastgoed.

Over ons - Immo Pinson

"Immo Pinson heeft ons buitengewoon goed geholpen in een zeer moeilijk dossier. Rustig, met kennis van zaken, en tot in de puntjes voorbereid. Een aanrader en iedereens vertrouwen waard!"

4.7
js_loader

Leef – Beleef – Herleef

Immo Pinson is geboren uit een visie om een persoonlijke vastgoedervaring te bieden voor iedere koper, verkoper, verhuurder of huurder. Onze missie is om de norm te zetten in persoonlijke begeleiding en om de beste vastgoedoplossingen te kunnen bieden. Wij geloven in het bouwen van sterke relaties en het bieden van deskundig advies, ondersteund door onze uitgebreide ervaring in de sector.

Ons motto is niet voor niks “leef, beleef, herleef“. Het weerspiegelt onze benadering van vastgoed als een integrale ervaring die verder gaat dan louter wonen. Het staat voor het creëren van een thuis waar klanten niet alleen wonen, maar ook levendige ervaringen beleven en kostbare herinneringen koesteren. Deze filosofie benadrukt het belang van een woning als de kern van het dagelijks leven, een bron van vreugde en een plaats waar elk moment wordt gekoesterd en steeds opnieuw beleefd kan worden.

Anthony Pinson: Expert in Technisch Vastgoed

Anthony Pinson, de zaakvoerder van Immo Pinson en industrieel ingenieur bouwkunde, combineert zijn technische en commerciële inzichten om klanten te begeleiden in vastgoedtransacties. Zijn expertise in vastgoedrecht en projectontwikkeling, gekoppeld aan zijn erkenning bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), maakt hem een betrouwbare expert in het samenstellen van complete dossiers en het behalen van optimale verkoop- en verhuurresultaten.

Katrien Pieters: Vastgoedprofessional met een Persoonlijke Aanpak

Katrien Pieters, erkend vastgoedmakelaar bij het BIV en European Financial Advisor, brengt haar unieke achtergrond in de sociale zorg en financiële expertise samen in haar rol bij Immo Pinson. Haar empathische benadering, gecombineerd met een sterke focus op ethiek en klanttevredenheid, draagt bij aan haar succes als onderhandelaar en vastgoedadviseur. Met haar uitgebreide ervaring en grondige werkwijze is Katrien een onmisbare kracht in elke vastgoedtransactie.

Ons Team: Uw Partners in Vastgoed

Bij Immo Pinson werken Anthony en Katrien samen met een team van deskundigen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en achtergronden. Samen vormen zij een dynamisch team dat zich inzet voor het realiseren van uw vastgoeddromen, met een focus op technische nauwkeurigheid, persoonlijke service en klanttevredenheid. Met hun gecombineerde ervaring en toewijding zijn zij de ideale partners voor uw vastgoedreis.

Over ons - Immo Pinson
Over ons - Immo Pinson Over ons - Immo Pinson
Over ons - Immo Pinson

Een kleine historiek

 • 1967: Paul Pinson start vanuit zijn boekhoudkantoor in Veurne de activiteit syndicus
 • 1981: Mia Vanhuele start met het bank- en verzekeringskantoor
 • 1991: Verhuis vanuit Veurne naar De Panne (Leopold I Esplanade 5)
 • 1997: Zoon Anthony Pinson vervoegt het team
 • 1998: Verhuis naar het nieuwe kantoor Leopold I Esplanade 1
 • 1999: Echtgenote Katrien Pieters versterkt het team. In 2003 bouwt ze de activiteit bank&verzekering in het kantoor Veurne verder uit
 • 2000: Opstart van de activiteit verkoop en jaarverhuur van vastgoed
 • 2011: Paul en Mia gaan met welverdiend pensioen
 • 2013: Opstart van de activiteit projectontwikkeling
 • 2017: De activiteit syndicus wordt overgelaten in het kader van verdere groei en specialisering
 • 2018: De activiteit bank&verzekering wordt overgelaten en Katrien vervoegt terug het vastgoedteam
 • 2019: Verhuis naar de Duinkerkelaan 89 in De Panne
 • 2023: Opstart van de activiteit vakantieverhuur
 • 2024: 5 jaar op locatie Duinkerkelaan 89 en 57 jaar in vastgoed
 • 2025: ……

Neem vandaag nog contact op met Anthony of Katrien voor een persoonlijke en deskundige begeleiding in uw vastgoedreis.

Recent verkocht door Immo Pinson

Gezellige studio met terras te koop in De Panne - Immo Pinson Verkocht

Appartement verkocht in De Panne

32
Appartement in De Panne
Ruime vakantiewoning met 3 grote slaapkamers te koop in Lombardsijde - Immo Pinson Verkocht

Woning verkocht in Lombardsijde

3
Woning in Lombardsijde
Ruime zonnige studio te koop in De Panne - Immo Pinson Verkocht

Appartement verkocht in De Panne

Appartement in De Panne
Prachtig kwaliteitsappartement te koop in De Panne - Immo Pinson Verkocht

Appartement verkocht in De Panne

105
3
Appartement in De Panne

Immo Pinson - Leef, beleef, herleef

Al meer dan 100 tevreden verkopers en verhuurders?
Ben jij de volgende?

Immo Pinson

"Immo Pinson heeft ons buitengewoon goed geholpen in een zeer moeilijk dossier. Rustig, met kennis van zaken, en tot in de puntjes voorbereid. Een aanrader en iedereens vertrouwen waard!"

4.7
js_loader